VSR bestaat 25 jaar. Ter ere van dit heugelijke feit, is er een film gemaakt. En wat voor een film, De natuur van de Boeren, Heggeweer. Erik den boer en Bram Sturm zijn de filmmakers. Daan Sturm heeft op een mooie manier de sfeer kunnen vertalen naar muziek.

Er is een planning voor de film! Willen jullie ook deze prachtige film zien? Dat kan! check de onderstaande data. De link ernaast verwijst je door naar de site waarop je je plek kan reserveren.
– 25 augustus; Filmfestival in Deurne. https://www.nachtvanhetwittedoek.nl/het-festival-2/
Wanneer de film vertoond wordt willen wij het aan een lezing of discussie vast te knopen. Wil je hem zelf draaien in je filmhuis? of voor een andere gelegenheid? Stuur dan even een berichtje. Lengte van de film is 46 min.
– 4 september; Cultura in Ede
– 4 – 10 november; 2024 is het Wildlife Film Festival in Rotterdam. Tijdens dit festival worden natuurfilms laten zien. Daarnaast worden de films ook beoordeeld op verschillende categorie├źn. Kaartverkoop start op 8 oktober. Meer info, check de website: https://wffr.nl/

Hopelijk kunnen jullie allemaal een plaats bemachtigen op een van deze mooie activiteiten! Op deze pagina kan er al genoten worden van een prachtige trailer om een kleine indruk te geven van hoe de film eruitziet.