Facebook berichten

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

donderdag 04/06/2020

VSR

Uitleg in het veld: BLOEMENBLOK (1) - het concept en het nut ... Lees meerLees minder

donderdag 04/06/2020

VSR

Tijdlijnfoto's"Tussen de uiterwaarden van de IJssel, ligt ons ambachtelijk zuivelbedrijf, één van de oudste boerderijen van Arnhem (1600). Een oase van rust, dichtbij de stad, waar onze 150 koeien elke dag verse melk geven. Hiervan maken we lekkere zuivel, zoals (karne-) melk, hangop, (vruchten-) yoghurt, vla en echte roomboter. Kom eens langs, dan kun je zelf lekker proeven. Ook kun je dan onze koeien en kalfjes komen bekijken, ze zijn vast ook nieuwsgierig naar jou!" Bart en Sabine Lubbers, zuivelboerderij IJsseloord.

Je lekker uitleven met jouw vader of moeder tijdens de bootcamp op het erf. Daarna samen op voedsel avontuur! In de stal, de wei, de boomgaard of de groentetuin scharrel je je producten bij elkaar om samen te bereiden en te proeven met een echte kok. Zelfgemaakt, vers, gezond en lekker. De boer helpt je bij het oogsten en vertelt erover. Op het land bij de boer proef je je eten pas écht!

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud en houd je van avontuur? Meld je dan nu aan, samen met je ouder (of grootouder), voor Foodcamp 2020 op 4 sept. bij boerderij Zuivelboerderij ijsseloord in #Arnhem, van 15.30-18.00 uur. We gaan ook samen eten, hoeven je ouders lekker niet te koken!
www.lekkerboer.nl/Foodcamp . Link in bio.

1. #ouder_kind #bootcamp door #PersonalOutdoor .
2. #rondjeerf & #oogsten door zuivelboerderij #ijsseloord ondersteund door Flynth adviseurs en accountants en Rabobank .
3. #koken & #eten door lokaal restaurant met producten van de boerderij en aanvullende producten van Oregional .
Samen met Humankind #westervoort.

LekkerBoer zet kinderen, jongeren en ouders in beweging voor het verhaal achter ons eten.

#bootcamp #oogsten
#koken #proeven
#jonglereneten #boerderij #tuinderij #weetwatjeeet #leerzaamuitje #kidseropuit #gezondeleefstijl #eetlokaal #eetregionaal #bso #kinderopvang ook op aanvraag voor #school #onderwijs #basisschool #voortgezetonderwijs #mbo
... Lees meerLees minder

Meer laden